Τα Nestor Wines… στο Wine Point!

Ενημέρωση 24/10/2019

Μετά την πολύ επιτυχημένη και αξέχαστη συνάντηση της ομάδας του Wine Point και της οικογένειας Λαφαζάνη, τον Ιούνιο του 2017, 2 χρόνια μετά και για όλο τον μήνα Οκτώβριο, τα κρασιά του Οινοποιείου Νέστωρ αυτή τη φορά, φιλοξενούνται στο αγαπημένο wine bar του κέντρου, στην Ακρόπολη.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που όλο τον μήνα επιλέγει να δοκιμάσει τα νέα μονοποικιλιακά προϊόντα του οινοποιείου μας, το Φιλέρι Λευκό, το Φιλέρι Ροζέ, το Pylόs Chardonnay, το Pylόs Merlot και το Pylόs Cabernet Sauvignon, προερχόμενα όλα από τις πιο αντιπροσωπευτικές και σημαντικές ποικιλίες του μεσσηνιακού αμπελώνα με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Πελοπόννησος.

Σήμερα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, ο Βασίλης και η Αθηνά Λαφαζάνη με πολλή χαρά θα βρίσκονται στο χώρο από τις 21:00 και μετά, έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε μαζί τους, να ανταλλάξετε απόψεις για τον οινικό κλάδο και να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά πίσω από τα κρασιά και το οινοποιείο Νέστωρ.

Φυσικά, για το τέλος δε θα μπορούσε να λείψει το Τσίπουρο Avarinο και τα δώρα που περιμένουν κάποιους από τους παρευρισκόμενους!

Wine Thursday… στο Wine Point… με τα Nestor Wines!