ΝΕΑ

Ασημένιο μετάλλιο για το AVARINO NESTOR Λευκό στο LCW!

Βραβεύσεις 03/08/2020

Με ασημένιο μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό οίνου London Wine Competition, βραβεύτηκε το AVARINO Λευκό. Δύο κρασιά της σειράς AVARINO στάλθηκαν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, το Avarino λευκό, το οποίο διακρίθηκε με ασημένιο μετάλλιο και το Avarino Ερυθρό, το οποίο διακρίθηκε με χάλκινο μετάλλιο. Το AVARINO NESTOR Λευκό συγκέντρωσε συνολικά 88 points!Χάλκινο μετάλλιο για το AVARINO NESTOR Ερυθρό στο LCW!

Βραβεύσεις 03/08/2020

Με χάλκινο μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό οίνου London Wine Competition, τιμήθηκε το AVARINO Ερυθρό. Η σειρά AVARINO κατακτά όλο και περισσότερες διακρίσεις, βραβεύσεις και θετικές απόψεις από καταναλωτές που διαλέγουν για το τραπέζι τους προϊόντα υψηλής ποιότητας. Στο LCW επίσης βραβεύτηκε το AVARINO Λευκό με ασημένιο μετάλλιο.Ανακοίνωση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού (COVID – 19)

Ενημέρωση 18/03/2020

Αγαπητοί συνεργάτες, Στα πλαίσια της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης που φέρουμε όλοι μας, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού (COVID – 19), οι εταιρείες μας, «ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΕ» & «ΝΕΣΤΩΡ ΑΕ» ενημερώνουν ότι βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές (ΕΟΔΥ) σε σχέση με θέματα που αφορούν τη λήψη όλων των σχετικών οδηγιών […]Τα Nestor Wines… στο Wine Point!

Ενημέρωση 24/10/2019

Μετά την πολύ επιτυχημένη και αξέχαστη συνάντηση της ομάδας του Wine Point και της οικογένειας Λαφαζάνη, τον Ιούνιο του 2017, 2 χρόνια μετά και για όλο τον μήνα Οκτώβριο, τα κρασιά του Οινοποιείου Νέστωρ αυτή τη φορά, φιλοξενούνται στο αγαπημένο wine bar του κέντρου, στην Ακρόπολη. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που όλο τον μήνα επιλέγει […]Drink Pink 2019!

Ενημέρωση 07/06/2019

Το οινοποιείο Νέστωρ συμμετέχει για πρώτη φορά στο Drink Pink με τη νέα ετικέτα Φιλέρι Ροζέ Νέστωρ 2018! Η έκθεση Drink Pink είναι προσανατολισμένη στους ροζέ οίνους και όλες τις προεκτάσεις τους, ξηρούς, ημίξηρους, ημίγλυκους, αφρώδεις κ.ο.κ. και λαμβάνει χώρα στην αίθουσα «Θάλεια» του ξενοδοχείου Hilton στην Αθήνα, κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου. […]