ΝΕΑ

Το οινοποιείο «Νέστωρ» στο Peloponnese Wine festival στην Λεμεσό της Κύπρου

Ενημέρωση 17/10/2017

Τα οινοποιεία «Νέστωρ» και «Λαφαζάνη», μαζί με άλλους 21 παραγωγούς (200 περίπου εκλεκτά κρασιά του αμπελώνα της Πελοποννήσου), συμμετέχουν στην έκθεση Peloponnese Wine Festival που διοργανώνει η ΕΝ.Ο.Α.Π.. Φέτος, η διοργάνωση πηγαίνει στη Λεμεσό της Κύπρου και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Hotel, στο κέντρο της πόλης! Πλήθος επαγγελματιών του οίνου και της γαστρονομίας, […]Γιορτάζουμε το ροζέ!

Ενημέρωση 10/06/2017

Η παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στους ροζέ οίνους έφτασε και το Avarino μας γιορτάζει! Λίγα λόγια για την ιστορία: Η επέτειος του ροζέ κρασιού προτάθηκε από τον οίκο Bodvár στην Σουηδία και εγκρίθηκε, από τον καταχωρητή του ημερολογίου της παγκόσμιας ημέρας, τον Οκτώβριο του 2014. Η εταιρεία αυτή ειδικεύεται στους ροζέ οίνους και στόχος της ήταν […]Με ανοιχτές πόρτες για πρώτη φορά το οινοποιείο «Νέστωρ»!

Ενημέρωση 06/06/2017

Πολλοί φίλοι του κρασιού και του οινοποιείου «Νέστωρ» πέρασαν τις «Ανοιχτές Πόρτες» του, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου. Για το οινοποιείο «Νέστωρ» ήταν ουσιαστικά η πρώτη χρονιά που συμμετείχε στην διοργάνωση αυτή, μετά την πρόσφατη ανακαίνιση των χώρων του. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή ακόμα και την Κυριακή που ο καιρός […]«Ανοιχτές Πόρτες» στο οινοποιείο «Νέστωρ»!

Ενημέρωση 20/05/2017

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Ανοιχτές Πόρτες», το οινοποιείο «Νέστωρ» θα σας περιμένει ανοιχτό, από τις 11:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα. Η διοργάνωση αφορά τα μέλη – επισκέψιμα οινοποιεία της ένωσης οινοπαραγωγών αμπελώνα Πελοποννήσου, τα οποία θα σας μυήσουν στα μυστικά του κρασιού. Συνδυάστε μια […]Ασημένιο μετάλλιο για το τσίπουρο Avarino στον διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2017

Ενημέρωση 04/04/2017

Ασημένιο μετάλλιο απέσπασε το τσίπουρο Avarino στον 3ο διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων στην Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας την σωστή επιλογή στο blend των τεσσάρων ποικιλιών που συμμετέχουν στο απόσταγμα!