ΝΕΑ

Στην έκθεση “Χάρτης των Γεύσεων” η οινοποιία “Νέστωρ”!

Ενημέρωση 17/11/2017

Για ακόμη μια χρονιά, η οινοποιία “Νέστωρ”, συμμετέχει μαζί με την οινοποιία “Λαφαζάνης”, στην έκθεση “Χάρτης των Γεύσεων”, στη θεσσαλονίκη! Φέτος η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε νέο χώρο, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης. Η έκθεση “Χάρτης των Γεύσεων” έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 2- 3 Δεκεμβρίου 2017. Το stand που θα εκτίθενται τα κρασιά μας […]Η ευρωπαϊκή ημέρα οινοτουρισμού στο οινοποιείο “Νέστωρ”

Ενημέρωση 03/11/2017

Το οινοποιείο Νέστωρ σας απευθύνει πρόσκληση για την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 με αφορμή την ευρωπαϊκή ημέρα οινοτουρισμού. Ο θεσμός αυτός έχει θεσπιστεί και συμμετέχουν όλα τα επισκέψιμα οινοποιεία της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου. Έτσι λοιπόν, το οινοποιείο μας θα παραμείνει ανοιχτό για ξεναγήσεις στους χώρους παραγωγής, καθώς και γευσιγνωσίες στα κρασιά μας, […]Το οινοποιείο «Νέστωρ» στο Peloponnese Wine festival στην Λεμεσό της Κύπρου

Ενημέρωση 17/10/2017

Τα οινοποιεία «Νέστωρ» και «Λαφαζάνη», μαζί με άλλους 21 παραγωγούς (200 περίπου εκλεκτά κρασιά του αμπελώνα της Πελοποννήσου), συμμετέχουν στην έκθεση Peloponnese Wine Festival που διοργανώνει η ΕΝ.Ο.Α.Π.. Φέτος, η διοργάνωση πηγαίνει στη Λεμεσό της Κύπρου και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Hotel, στο κέντρο της πόλης! Πλήθος επαγγελματιών του οίνου και της γαστρονομίας, […]Γιορτάζουμε το ροζέ!

Ενημέρωση 10/06/2017

Η παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στους ροζέ οίνους έφτασε και το Avarino μας γιορτάζει! Λίγα λόγια για την ιστορία: Η επέτειος του ροζέ κρασιού προτάθηκε από τον οίκο Bodvár στην Σουηδία και εγκρίθηκε, από τον καταχωρητή του ημερολογίου της παγκόσμιας ημέρας, τον Οκτώβριο του 2014. Η εταιρεία αυτή ειδικεύεται στους ροζέ οίνους και στόχος της ήταν […]Με ανοιχτές πόρτες για πρώτη φορά το οινοποιείο «Νέστωρ»!

Ενημέρωση 06/06/2017

Πολλοί φίλοι του κρασιού και του οινοποιείου «Νέστωρ» πέρασαν τις «Ανοιχτές Πόρτες» του, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου. Για το οινοποιείο «Νέστωρ» ήταν ουσιαστικά η πρώτη χρονιά που συμμετείχε στην διοργάνωση αυτή, μετά την πρόσφατη ανακαίνιση των χώρων του. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή ακόμα και την Κυριακή που ο καιρός […]