ΝΕΑ

Ασημένιο μετάλλιο για το τσίπουρο Avarino στον διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2017

Ενημέρωση 04/04/2017

Ασημένιο μετάλλιο απέσπασε το τσίπουρο Avarino στον 3ο διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων στην Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας την σωστή επιλογή στο blend των τεσσάρων ποικιλιών που συμμετέχουν στο απόσταγμα!



Συμμετοχή της οινοποιίας Νέστωρ στην έκθεση ProWein στις 19 – 21 Μαρτίου

Ενημέρωση 15/03/2017

Η οινοποιία Νέστωρ, μαζί με την οινοποιία Λαφαζάνη, συμμετέχει στην έκθεση ProWein, στο Dusseldorf της Γερμανίας. Η έκθεση διεξάγεται από την Κυριακή 19 έως και την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017! Βρείτε μας: Hall 9 / C68. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση ProWein θα βρείτε στο ακόλουθο link: http://www.prowein.com



Γνωρίζοντας την Τριφυλία…

Ενημέρωση 13/03/2017

Την Κυριακή το πρωί που μας πέρασε (12/03/17), παρουσιάστηκε στον κινηματογράφο Δαναό, στην Αθήνα, ο τουριστικός οδηγός του Δήμου Τριφυλίας, με τίτλο «Γνωρίζοντας την Τριφυλία». Το οινοποιείο Νέστωρ ήταν εκεί για να κεράσει όλους τους παρευρισκόμενους, εκλεκτούς οίνους από τους αμπελώνες της Τριφυλίας. Πολύς κόσμος τίμησε την εκδήλωση αυτή, τόσο από τον πολιτικό κόσμο, όσο […]



Συμμετοχή της οινοποιίας Νέστωρ στην έκθεση Foodexpo – Oenotelia στις 18 – 20 Μαρτίου

Ενημέρωση 13/03/2017

Η οινοποιία «Νέστωρ», μαζί με την Οινοποιία Λαφαζάνης, παρουσιάζουν τα κρασιά τους στην Oenotelia της Foodexpo. Σας περιμένουμε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από το Σάββατο 18 έως την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017!



Το κτήμα με τα κοχύλια!

Ενημέρωση 01/03/2017

Μια ανάσα από το αρχαίο ανάκτορο του βασιλιά «Νέστωρ» σε απόσταση 6 χιλιομέτρων, το 1993, ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Μεσσηνίας χτίζει το δεύτερο οινοποιείο στο λόφο του χωριού Πυργάκι Τριφυλίας. Εκεί… δίπλα ακριβώς στο οινοποιείο, πρόκειται πολύ σύντομα να ξεκινήσουν οι εργασίες για την φύτευση του πρώτου ιδιόκτητου αμπελώνα της «Νέστωρ Α.Ε.», σε έναν χώρο περίπου […]