Γνωρίζοντας την Τριφυλία…

Ενημέρωση 13/03/2017

Την Κυριακή το πρωί που μας πέρασε (12/03/17), παρουσιάστηκε στον κινηματογράφο Δαναό, στην Αθήνα, ο τουριστικός οδηγός του Δήμου Τριφυλίας, με τίτλο «Γνωρίζοντας την Τριφυλία».

Το οινοποιείο Νέστωρ ήταν εκεί για να κεράσει όλους τους παρευρισκόμενους, εκλεκτούς οίνους από τους αμπελώνες της Τριφυλίας. Πολύς κόσμος τίμησε την εκδήλωση αυτή, τόσο από τον πολιτικό κόσμο, όσο και από τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής και την τοπική κοινωνία.

Μετά το πρωινό γεύμα που προσφέρθηκε στο φουαγέ, οι καλεσμένοι πέρασαν στον χώρο του κινηματογράφου. Ο πιανίστας Νικόλαος Παπαδήμος, έδωσε την εναρκτήρια μελωδία από το πιάνο που βρισκόταν πάνω στη σκηνή. Ακολούθησε προβολή βίντεο με τα αξιοθέατα της περιοχής. Αξιόλογοι ομιλητές, με βαθιά γνώση και μακρά πορεία στον χώρο του τουρισμού, παρέθεσαν διάφορα στοιχεία για την περιοχή της Τριφυλίας, ενώ την εμπειρία τους μοιράστηκαν και οι συντελεστές του οδηγού. Η εκδήλωση τελείωσε και πάλι στο φουαγέ όπου όλοι απολάμβαναν κρασιά του οινοποιείου Νέστωρ, συνοδεία όρθιου γεύματος και συζητούσαν την ανάπτυξη της περιοχής της Τριφυλίας.

«Γνωρίζοντας την Τριφυλία», 200 και πλέον σελίδες γεμάτες πληροφορίες, ένας δίγλωσσος οδηγός που θα βρείτε σε διάφορα σημεία του νομού για να μη χάσετε καμία από τις ομορφιές του!