Βραδιά Γευσιγνωσίας στο “Οίνος ο Αγαπητός”!

Ενημέρωση 14/01/2019

Η νέα χρονιά δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα! Ο οινολόγος και γευσιγνώστης Δημήτρης Χατζηνικολάου φιλοξενεί τον οινοποιό Σπύρο Λαφαζάνη, στην εναρκτήρια βραδιά γευσιγνωσίας για το 2019, στο χώρο του «Οίνος ο Αγαπητός», στα Μελίσσια.

Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, συμπληρώνει φέτος τριάντα χρόνια δράσης για την διάδοση του ποιοτικού κρασιού στην Ελλάδα, έχοντας, εκτός των άλλων, οργανώσει πολυάριθμα σεμινάρια και βραδιές γευσιγνωσίας στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα οινογνωσίας του «Οίνος ο Αγαπητός», όπου αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο θέματα όπως η τεχνική της γευσιγνωσίας, το σωστό “πάντρεμα” των κρασιών με το φαγητό, η ιδανική θερμοκρασία και τα ποτήρια του σερβιρίσματος, η οργάνωση της προσωπικής κάβας, καθώς και τα μυστικά εντυπωσιασμού στο τραπέζι.

Την Τρίτη 15/1/2019 και ώρα 9:00μ.μ., θα συναντηθεί με τον Σπύρο Λαφαζάνη. Εκείνος θα παρουσιάσει φρέσκα κρασιά εσοδείας 2018, εσοδείες προηγούμενων ετών, αποστάγματα, καθώς επίσης και νέες – ακυκλοφόρητες ακόμα – ετικέτες των οινοποιείων Nestor Wines και Lafazanis Winery.

Μία βραδιά γεμάτη από αρώματα κρασιού, με ποικιλίες από τον αμπελώνα ολόκληρης της Πελοποννήσου, χαρακτηριστικά δύο οινοποιείων, διαφορετικές εσοδείες και πολλές εκπλήξεις!

Στο τέλος της βραδιάς, η ομάδα του «Οίνος ο αγαπητός» θα κόψει τη βασιλόπιτά της και όπως έχει καθιερωθεί αυτός που θα κερδίσει το φλουρί της βασιλόπιτας θα ξεκινήσει την χρονιά… περιχαρής!